Vraag gestuurde (natuurlijke) kraamzorg

Juni 2020 is onze derde dochter geboren! Van de vorige geboortes wisten we wat we konden verwachten, toch is het weer spannend, nieuw en veel om zo'n kersvers mooi wezentje op te nemen in je gezin. Gelukkig hadden wij in de eerste week de kundige begeleiding van Ria, onze rots in de branding! 😊

Wij hebben Ria leren kennen als een zeer kundige, warme en in de omgang makkelijke kraamverzorgster die duidelijk boven de kraamzorg materie staat.

Ria kan je verder helpen met op een natuurlijke manier kraamzorgen. Daarbij vonden wij het heel mooi aan Ria dat je merkt dat ze echt een expert is op het gebied van natuurlijk kraamzorg, maar de informatie geeft op een manier waardoor je ook echt als ouders zijnde met deze informatie iets gaat doen. Dit doet Ria door het behoefte gestuurd aan te bieden, als de behoefte er niet is biedt Ria het ook niet aan.

Hierdoor hebben wij de kraamzorg van Ria als verrijkend maar ook als rustgevend ervaren. Verrijkend door de voor ons nieuwe inzichten over hoe je natuurlijk kan kramen, en rustgevend doordat Ria geen informatie aanbood die voor ons op dit moment niets toevoegde. Wel zo fijn in de dynamische eerste week, zo konden wij ons mooi focussen op ons nieuwe gezin.

Niet alleen de natuurlijke kraamzorg informatie wordt behoefte gestuurd aangeboden, Ria haar hele opstelling is behoefte gestuurd geweest. Zo waren veel praktische zaken voor ons al vanzelfsprekend omdat het om onze derde kindje ging. Maar we hadden wel behoefte in begeleiding van hoe je samen als stel dingen op je eigen manier kan doen waarbij je wel zorgt dat je je in elkaars aanpak kan vinden. Daarbij heeft Ria ons heel goed gecoacht.

En boven dat alles is Ria als persoon heerlijk nuchter en heeft veel humor waardoor een klik er al snel is. Wij kunnen Ria dan ook van harte aanbevelen als kraamzorgverzorgster!!

Fam. Meijer

 

Smoothies en pannenkoekjes.
Ria was onze kraamhulp tijdens en na de bevalling van onze tweeling Kalle en Fee. Na een fijn kennismakingsgesprek hadden we er alle vertrouwen in en dat is helemaal uitgekomen.
Ria was er al bij tijdens de bevalling in het MCL, waar ze ons al goed kon helpen met het voorbereiden op de komst van onze tweeling. Het was fijn om er een extra iemand bij te hebben, die als 'buffer' kon fungeren tussen ons en het ziekenhuispersoneel.
De kraamweek thuis was een hele fijne week. Je kunt aan alles merken dat Ria veel ervaring heeft. Ze is relaxed, heeft humor en is een fijne aanwezigheid in huis. We hadden al twee kinderen, en dus waren veel dingen ons al bekend. Maar Ria heeft ons toch nog nieuwe dingen kunnen leren!
Daarnaast wist ze steeds feilloos wat de baby's (en de rest van het gezin!) nodig had. Haar smoothies en pannenkoekjes gingen er goed in!
Ria heeft ervoor gezorgd dat we een relaxte en fijne kraamweek hadden, en dat we het gevoel hadden dat we het daarna ook prima zonder haar konden redden. En dat was zo. Ria bedankt!
 
Fam. Fierant.
 

Wij waren de eerste!

Bij mijn eerste bevalling heb ik Ria als kraamverzorgster gehad en dat was zo'n fijne en relaxte week. Ik wist toen al meteen dat als er nog eentje zou komen ik haar graag weer erbij zou willen hebben. Zo gezegd zo gedaan. Ik had mij aangemeld bij het kraamburo met als voorkeur R. van Houten. In oktober kreeg ik te horen dat Ria als ZZP'er aan de slag ging en ik heb geen moment getwijfeld en me afgemeld bij het buro en aangemeld bij Ria. In december werd mijn lieve zoon geboren en dat was haar eerste zorg als ZZP'er. Als gezin hebben we weer genoten van een geweldige kraamweek en goede zorgen. 

 

Fam. Wierema.