Smoothies en pannenkoekjes.
Ria was onze kraamhulp tijdens en na de bevalling van onze tweeling Kalle en Fee. Na een fijn kennismakingsgesprek hadden we er alle vertrouwen in en dat is helemaal uitgekomen.
Ria was er al bij tijdens de bevalling in het MCL, waar ze ons al goed kon helpen met het voorbereiden op de komst van onze tweeling. Het was fijn om er een extra iemand bij te hebben, die als 'buffer' kon fungeren tussen ons en het ziekenhuispersoneel.
De kraamweek thuis was een hele fijne week. Je kunt aan alles merken dat Ria veel ervaring heeft. Ze is relaxed, heeft humor en is een fijne aanwezigheid in huis. We hadden al twee kinderen, en dus waren veel dingen ons al bekend. Maar Ria heeft ons toch nog nieuwe dingen kunnen leren!
Daarnaast wist ze steeds feilloos wat de baby's (en de rest van het gezin!) nodig had. Haar smoothies en pannenkoekjes gingen er goed in!
Ria heeft ervoor gezorgd dat we een relaxte en fijne kraamweek hadden, en dat we het gevoel hadden dat we het daarna ook prima zonder haar konden redden. En dat was zo. Ria bedankt!
 
Fam. Fierant.